Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser på dig



Ser på dig
där du sitter
i lampans sken

bekymmersrynka
blick i fjärran

du lyfter blicken
du ler

nog delade vi tankens
vandring

om de stigar
där vi gått

och de outforskade
som väntar




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 379 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-07-07 12:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar harmoni beskriven.
Applåd!
2008-07-14

  Kalle.O
Underbar i all sin enkelhet!
2008-07-08

  Manal
vackera ord
2008-07-07

  Lena K Nilsson VIP
Rofylld och fin!
2008-07-07

  Maria T
Så stilla och fridfullt
2008-07-07

  anits VIP
Mycket vackert förmedlat
kan se allt i bilder när jag
läser
2008-07-07

  devilsangel
Dina dikter talar för att du är en mycket empatisk och uppmärksam kvinna :)) Och det vet jag att du är..så vackert förmedlat min vän!
2008-07-07

  Rachel Roth
du har förmåga att se
samt att förmedla det
2008-07-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vara två
i livet vandra på
inget är väl bättre då
när man den andra får
hänga med och lite på, så...
*********************
Rart iakttagande skriver!
**********************
2008-07-07

    vide
så rofyllt och förtröstansfullt skrivet
2008-07-07

  friheten
Väldig fin!
2008-07-07

  Il poeta della luna
Vad vackert!
- på så många plan
i tanken, kärleken, stunden och känslan
Där och då, fast ändå så närvarande
Så skön läsning!
Duktigt poetat!

Patrik
2008-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Underbar i sin enkelhet och självklarhet!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius