Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dagen

 

Om dagen börjar utan att vi har träffats
ska jag sända dig ett brev fyllt av leenden


Om solen går ner utan att du ser det
kommer jag viska det i ditt öra


Om alla moln plötsligt skingras
kommer jag måla din kind himmelsblå


Och om din spegelbild fastnar på vattnets blanka yta
ska jag lägga mig i vattnet och drunkna i den




Övriga genrer av Blomster
Läst 519 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-09-17 00:02



Bookmark and Share


  papessa
så kärleksfullt och luftigt.. som om du befinner dig i en annan sfär...
2008-09-24

    ej medlem längre
Verkligen en intagande kärleksdikt! Man blir glad till sinnes av läsningen. Sista strofen känns särskilt lyckad.
2008-09-19

  micke marin
Hur gulligt som helst. Tror bestämt att det är kärlek i luften..
2008-09-17

  Michaela Dutius
Underbar dikt....känslan när man läser lockar fram ljus och leenden.
Grattis till placeringen
2008-09-17

  Bjarne Nordbö
Tror du är kär, i alla fall lite. Puss.
2008-09-17

  Mr Lindemann VIP
Vänna, skira, sköra, känsliga, ljuvliga

(Jag har således en stark manlig identitet, därför ror jag hem galant att skriva ovanstående)
2008-09-17

  Maria T
Underbara ord så fyllda av kärlek
2008-09-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är det precis!
Fullt ut! Då tar
kärleken aldrig
slut! Gott skrivet!
****************
2008-09-17

  Fånga dagen
Vad du skriver målande vackert tack för denna fina :)
Anna-Karin
2008-09-17

  Sladjana Zubcevic
"Och om din spegelbild fastnar på vattnets blanka yta
ska jag lägga mig i vattnet och drunkna i den"
Vemodigt vacker kärleksförklaring.
Underbart skrivet!
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse