Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte en sådan man glömmer bort




Jag vill inte vara den du glömmer bort
efter en natt eller två
men inte heller vill jag vara den
som stannar för evigt


Jag vill inte känna skam
för att jag lämnade dig här ensam
när mitt hjärta inte orkade
med ditt


Jag vill någon dag se tillbaka
och bara le åt det som var bra
glömma allt det jobbiga
och kunna hoppas du inte glömt bort mig











Fri vers av AnnaMy
Läst 403 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-07 15:02



Bookmark and Share


    Glittra G
Känner igen mig i dina ord. Väl förmedlade känslor.
2008-07-24

  Ulizza
jag vet hur det är..
Hade sånt liknade....
men idag, jag bara ler åt det som va underbart..
Glömt allt dåliga..
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy