Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som is smälter jag av värmen

Också var den där,
blicken som aldrig kan misstolkas,
återigen.

Som is,
smälter jag av värmen,
och vill inget hellre än att förenas med dig.

Din överförtalningsförmåga,
är i en klass för sig.

Och jag bannar mig själv för att jag är så svag.
Och ändå,
vill jag inget hellre.






Fri vers av Diffusiaria
Läst 679 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-07-07 21:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt bra.
Applåd!
2010-01-08

  Blodros
...det sista stycket får mig att känna igen och "känna igen".
det där om längtan och hopp, önskan och "vill"...
2008-10-05

    wildrosen
Mhmm visst är det så....
2008-09-01

    CaMillA
Tjaa... det är inte lätt....
2008-08-18

  Lejonhjärtas poesi
Stark poesi om starka känslor som man är så svag inför!
2008-07-13

  Lia-Lej
Och den lilla kontroll man tyckte att man hade den rinner liksom iväg. Bra skrivet!
2008-07-09

  Frökenfanny
hihi!
mycket mycket bra:D
sånt här är roligt att läsa:D
2008-07-09

  Nicklasb
Hmmmmm......!! Ge efter bara!! Det är rätt skönt trots allt!
2008-07-09

  Michaela Förne
vackert...
2008-07-09

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat av dig!!!
2008-07-09

  friheten
Väldigt fin!
2008-07-08

  Kalle.O
Snyggt skildrat!
2008-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Smälter även han slutar det med att vätskor blandas...
2008-07-07

  Janis Karlsson
Vill vi inte alla smälta precis som du skriver??? Bra poetat!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria