Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att det finns så många ensamma människor i denna överbefolkade värld.


Isolerad



Ensam står jag i mitten av hopen
med utrymme för stort att trängas på
massan hör de förtvivlade ropen
alla hör utan att riktigt förstå

så stora avstånd så nära inpå.



© Boa Berg
2005-07-10
03:20




Fri vers av Boa Berg
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-07-10 03:24



Bookmark and Share


  JMR
boa berg, alltid lika vass med tangentbordet.....fint.
2005-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg