Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni vet känslan..den som kommer med adrenalinet på en bra konsert..


The Boss


Tystnaden var total.
Var det bara jag där?
Fångad av mystiken
i ett hav av människor.

Han kom ut på scenen.
"Hur mår ni?"
Jubel och skrik, sedan tystnad.
Hjärtat slog så fort.

Han såg på mig.
Rakt på mig såg han med stora ögon.
Sjöng han för mig?
Var det bara jag som hörde?

Ingen såg jag.
Hörde jag rätt?
Det var den låten!
Den som han inte spelat i Sverige på så länge.

Nu var jag i himmelen.
Kanske i New Jersey.
Men herre gud, jag log.
Jag var på nytt född i USA.

På fälten sprang jag bland indianer.
Solen stekte och jag brann.
Eldars mästare gav mig en kick.
Nu var natten dag, fast mörk.

En tår trycktes lätt fram.
Glädje, tjut och skrik,
om vart annat i tre timmar.
Total lycka.

All makt åt springsten, min befriare!




Fri vers av Michaela Förne
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-07 22:32



Bookmark and Share


    Melona
Jo, jag var där...
jag med!

Eller, fan...var jag i himlen, underbart hur som!

Schysst text!
2008-07-07

  Larz Gustafsson VIP
"Born To Run"
"Thunder Road"
"The River"

I en klass för sig.
Helt outstanding!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne