Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill skriva av mig, hur ska man orka när man tagit emot alla dessa törnar ?


våga fortsätta

En tjej med bra musik i blodet och skön personlighet, jag kan lova med henne

vill man inte vara diskret.

Sötare än sockret man häller i te, kolla en fe, utan vingar och trippelt så lång,

hennes röst är vackrare än fågelsång.

Men hur ska man våga när man har så många sprickor i hjärtat ?

Linjer dragna av kärlekens förådande kniv, ett liv kommer att släcker därför

att två slås ihop, ( i hope ).

Tack och hej ? Våga chansa du fega pojk annars kommer du aldrig få veta ifall du haft rätt

eller om ditt hjärta får stå emot en ny dolk.




Fri vers av zacke :]
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-07 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld