Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag till och lsäte upp på min dotters dop för en månad sedan... Vore kul med kommentarer!


Agnes #3


Jag minns första gången då du skratta’
och blir varm inom mig.
Mer värdefull än en guldtacka.
En ros bland timotej.
Du är mitt opus, mitt alster,
det enda som betyder nåt.
Från början mindre än ett kvalster.
Knappast nåt jag byter bort.

Om det är så här underbart så vill jag skaffa många fler barn.
Hoppas du aldrig tycker att du fick fel far.
Jag är så glad att du är här, du ger mig mersmak...
Du är min utgångspunkt, min G-klav.

Med din röst ännu i falsett
sitter jag här på första parkett
och jag hoppas jag får sitta kvar.
Jag är så stolt över dig, och jag ställer INGA krav.
Läs, lyssna, rita, musicera, gilla sporter!
Du är mitt allt, mitt nav, min kära lilla dotter!




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-08 00:11



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vilken pappalycka, vilket härligt tonläge! Jag är säker på att det glittrade i de närvarandes ögon... Spar den tills hon blir stor!
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP