Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goodnight Sweden wherever you are

 

Stänger igen och släcker ner
nattar ångesten

Önskar sprida lugn ikväll
inatt

Konstnären på sitt rum
målar

Pojkflickan söker
någon som kan älska

Minnena som återvänt
skrivs ner, skapar oro,
smärta

Natt på jobbet




Övriga genrer av Mona*
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-08 00:29



Bookmark and Share


  korpfjäder
Vak.... att dela utan att göra annat än vara där.
Och veta.
och orka låta sömnlösheten bara vara.
2008-07-08

  camillala
love the rubrik:D
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*