Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är tungt



Om det är tungt
att gå

så minns

ett träd
ska gro

i avtrycken
från din fot


Om det är tungt
att leva

så minns

att också din gråt

ska förvandlas
till sång




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 445 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-07-08 11:50



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra!
2008-07-15

  Bibbi VIP
Underbara verklighet.
Applåd!
2008-07-14

    ingvar VIP
Ja, gråten förvandlas till sång
när vi når himlen en gång.
2008-07-12

    forskaren
... och andetagen

bevinga

oket av bly...
***

Tack, tröstande!

(Bokmärker!!!)
2008-07-12

  jardan
Så vackra ljuvliga sanna ord.
2008-07-11

  Hildegun Relefors
trösterikt!
2008-07-10

    Ken Cassel
Ljuvliga visdomsfulla ord


Mera kramar
2008-07-09

    Bodil Sandberg
En av de vackraste dikter jag läst..applåder du fenomenala poetissa!!!
2008-07-09

  Maria T
Och dina tårar skall förvandlas till
gnistrande diamanter
i ditt diadem
2008-07-08

  Lena K Nilsson VIP
Tack för dessa hoppfulla och fina ord!
2008-07-08

  friheten
Underbara rader som vanligt
2008-07-08

  devilsangel
Tack för dessa rader, behövde dom idag...
2008-07-08

  rebecca d
ja, så är det...en tröst...
2008-07-08

  Lyckohäxan Enediel
Åh blir så där varm och mild inombords när jag läser den här...så fint!
2008-07-08

  Lars Hedlin
Underbart ljuset finns alltid där på andra sidan..kram
2008-07-08

  Maria Zena Viklund
den här var helt underbar! applåd o bokmärke!
2008-07-08

  * Ammi *
vackra rader om hopp .. så fint skrivet!!
2008-07-08

  anits VIP
vackert hoppfullt och mycket
tänkvärt
2008-07-08

  Elaine.S VIP
Tack för dessa hoppfulla milda ord...
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius