Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal text jag fann bara,.




En gång skrev jag en dikt om dig


En dröm om en tvåa, en trea, en villa,
2-4 barn och en massa hundar vi ej kan skildra.
Fan att det gick över så snabbt mellan oss,
jag hade stora planer förstås.
Visste inte att jag skulle komma att värdera
en dag då vi matade änder
eller kastade min arm till fördärv
med din pinnjagande hund
på Klitterns-stränder.
Du ser, jag var beredd att ge dig
alla barn du ville få,
det är ingeting jag sagt
men jag hoppas du förstår
och visst
vi var tunna tillsammans mot slutet
likt fåran i din hand
men blott en liten bäck kan leda hopp
genom ödesdigert land.




Fri vers av john ekström
Läst 939 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-07-08 17:17



Bookmark and Share


  R4ikirI
Hemskt bra skrivet om en känsla så stark.
2009-04-14

  Trubbel
de sista fyra raderna är så underbart vackra. resten av texten är fin den med såklart. vad bra att du hittade denna gamla text så vi andra får ta del av den :)
2008-07-11

  Elin Katten Lo VIP
Det är tråkigt att sådana fina illusioner ska behöva förstöras. Fin dikt, jag gillar. Snygga rim. Du gör det asbra.

E
2008-07-09

  Fånga dagen
Mycket bra skrivet till någon man håller av :)
a-k
2008-07-08

  linlugg
verkligen starkt. Du berör med dina ord minsann! Känner en kraftig rytm som förstärker innehållet och håller en fången i känslan. Grymt bra.
2008-07-08

  lyckeli
nice...
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström