Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den allra simplaste insikten


Jag gör mig inte på bild,

du har fotografiskt minne


Är detta något vi borde tala om?




Fri vers av annis
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-08 20:09



Bookmark and Share


  desperado
Den här är underbar i sin förrädiska enkelhet!
2008-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker du gör dig väldigt bra, men jag förstår vad du menar.
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

annis