Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturgallimatias

Den stenmjuka mossan
inbjöd till stående vila
Sådant är bra
när man vill höra
trädens kronor på nära håll

Eller vindens sus
på tio meters djup

När jag ligger där stående
kommer djuren liggande gående
för att med egna öron se
om det verkligen är sant
att de beter sig som vi ibland

Men tyvärr, jag fanns
nå'n annanstans
fast jag var där

Jag är nämligen rätt avig ibland
men alltid snäll mot djuren.

Om jag finns!




Fri vers av Dionysius
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-08 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius