Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag i våras men hittade den hörom dagen igen och tänkte att jag lägger upp den ändå... (Men "Tyst vår"... ja, ni får tänkta själva)


Förr i tiden fanns något som hette natur

Jag såg en riktig kotte en gång.
Och jag kände lukten av löven.
Jag har känt mossa under mina fötter.
Jag har till och med hört göken.
Jag kände havets kyla i benen.
Jag har andats kristaller.
Jag har hållt i en vild liten groda.
Och sett hur snöflingor faller.
Jag har haft leksaker som inte var av plast.
Och jag har kännt vinden i mitt hår.
Har upplevt sommar, vinter och höst.
Men nu hör jag bara en tyst vår.




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-08 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP