Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dotter

Tystnaden - min stumfödda
adoptivdotter
hälsar på mig i
mitt hem
allt som oftast
Vi trivs med varandra
och vår gemenskap
är vackrare och
sprödare
än någon annan jag
någonsin haft
Det beror på
vetskapen
om att ett ord
ett enda småväxt
kommer att få henne
att förskräckas
och lämna mig med
raska ben

Tystnaden - min stumfödda
adoptivdotter
jag tycker om Dig
och respekterar att Du
vägrar lyssna




Fri vers av Alstermark
Läst 395 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-08 22:26



Bookmark and Share


    sunnanvind
Du fångar upp mig i din text...jag undrar ...är hon döv?
2008-07-11

  häxanmara
Så fint skrivet om känslorna
du har för henne..
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Alstermark
Alstermark