Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosorna blommar

rosorna blommar
ur öknens sprickor
strävar från frö
till rot från knoppens
blyga hölje till blommans
ljuva kraft

 

rosorna blommar
ur öknens sprickor
vackra och eldrött
förförande
från fröet av längtan
tills blommans
skönhet

doften i natten
var vacker
blomman var skönhet
för själen
evigt

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-09 02:12



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
:) Fint skrivet! :)
Som en del av
en teatrisk föreställning
*bokmärkes*
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~