Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Straffa






Så länge jorden blöder
får jag inte förblöda
det står skrivet i stjärnorna som ingen tror på.

Tristessen har vanhelgat min kropp
min fria vilja flydde, det var överlevnadsdrift
till en korrumperad granne som samlar på saker.

Isvindarna viner över härjade levande kadaver
men; organen in och ut.

Det går inte längre att tro,
det är då tron skall komma
jag tror inte den sjunker så högt.











Fri vers av isidore
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-09 03:15



Bookmark and Share


    Trast
Paradoxer som tycks fånga tillarons komplexitet... mysterium.
2008-07-09

  Tess the mess
Älskar hur du låter samma ord leva vidare i nästa mening, hur de går in i varandra och blir till något nytt.

"Det går inte längre att tro,
det är då tron skall komma
jag tror inte den sjunker så högt."
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore