Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som fattas






Hur många
har jag mött
utan att lyfta blicken

kanske dig

du som saknas
i mitt liv

Måhända ses vi
längre fram

när vägen är rak

och ljuset klart



då springer

vi varandra till mötes

och jublar:

Där är du

du som fattades













Fri vers av Michaela Dutius
Läst 369 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-07-09 13:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Å, sköna tanke att se fram emot.
Applåd och bokmärke.
2008-07-14

    Bim
...den här lämnar efter sig en mild fin känsla
2008-07-13

    ingvar VIP
Ja, så kan det säkert bli, det verkar "himmelskt"! Vi springer kända och okända vänner till mötes med ett: Där är du, just du, som fattades mig!
2008-07-12

    forskaren
Travesti: "Må Dej inget fattas!..."
2008-07-12

  * Ammi *
vilken bra text!
ja hur vet man vem som fattas?
applåder!
2008-07-10

  devilsangel
Du skriver så berörande...rakt in i hjärtat träffar dina ord..Och visst är det så, att vi ibland missar viktiga människor för att det är för mörkt på vägen...men biten som fattas brukar dyka upp och då blir man hel...
2008-07-10

  friheten
Titeln säger mig allt, men när jag läser den så är den så vacker och helt underbart, prices som det brukar med dina texter.

*kram*
2008-07-09

    Ken Cassel
Äntligen så är pusslet helt
Du har hittat sista biten
Den som fattades

Kramar
2008-07-09

    ej medlem längre
Dina ord är så sanna! Vi vet ingenting om det som fattas förrän vi möts... Märkligt nog.
2008-07-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Få mötas
tankar få blötas
tänk vad det då
det skulle TJÖTAS!
På min tid i Gbg!
= Tjatas!
2008-07-09

  Kristina Wallbing
Ja, "Hur många
har jag mött
utan att lyfta blicken" ?
Viktig fråga.
Ibland ser man inte skogen för alla träden..
2008-07-09

  anits VIP
Mycket intressanta tankar
vacker läsning
2008-07-09

  mare VIP
..ibland ser vi inte klart....tiden kanske inte är mogen,men sen.....vilken fest det kan bli ! fina tankar.....
2008-07-09

  Maria Zena Viklund
du som fattas, vackert!
2008-07-09

  Il poeta della luna
Du sätter en av mina tankar i ord
- vackra, spröda och starka ord
som gör min tanke/fundering rättvisa
Gillar ordval så som "när vägen är rak"
Intressant och levande!
Tack!

Patrik [läs gärna min senaste]
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius