Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga

Frestande som fräcka skatans glatta kön
det är du
när du är svag
utan sekund;
Späckhuggare.

Missbildade tankar; misstankar
det sägs att problemen ligger i vittnets
djävulsögon.

Villrådighet
det svåra är att andas
när solen kastar sig maktlös
över skimrande snölandskap.

Trädens skuggor slukar mig
som mina bästa ovänner
och ändå är de approximativt vackra.





Fri vers av isidore
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore