Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Är det blott min existens som stör mig?

Jag försöker tänka på något annat
men tänker bara på något annat
dunk dunk, kväver mig, rappa
sylvassa stämmor, kanske riktiga ord
eller till och med bokstäver,
behöver duscha blod över iskalla armen.

Hela
alltihop är lustigt ur somliga synliga vinklar
tänkte nästan; som allt annat men det
borde ha framgått vid det här laget,
allt borde veta säkert, texten är resten av ett liv
ringar in med rigorös noggrannhets för er skull
den som kallar sig elak har fel i alla andra fall
allt som står i min makt måste bekämpas
snubbla över språkets bristande karaktär;
med arktisblå och ett pissigt barn i bagaget
bort tillsammans, förråd.




Fri vers av isidore
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-09 14:04



Bookmark and Share


  isidore
Instämmer både med dig och morfar, som vanligt broder.
2008-07-10

  isidore
ja det skall inte vara något annat än en förvirrande upplösningsrytm
2008-07-09

  Johan Pollnow
oehört förvirrande. var det meningen?

första meningen är ett bevis på något

det sätter igång en massa tankar

inte?
2008-07-09

  isidore
Säger du det så, man måste väl vara i din ålder för att veta.
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore