Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En riktig godbit


Hon är söt
Hon är vacker
Hon är fin
Alltid med en kärleksfull min
Alltid med ett leende som får alla som möter henne att vakna till liv

Såg du
Såg du det där vackra som precis gick förbi
Nä, jag såg inte
Då missade du något
Men kanske hon dyker upp här igen imorgon för jag har faktiskt sett henne här på tunnelbanan
i tid och otid
Okej, imorgon ska jag hålla mina gluggar öppna
Ja, det tycker faktiskt för hon är ibland det vackraste som jag någonsin har sett
Att snegla efter henne blir jag aldrig mätt
En riktig godbit

Hon är söt
Hon är vacker
Hon är fin ........

Ken Cassel
9/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel