Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan fäller sina tysta tårar

Lyckan fäller sina tysta tårar
nystanet av längtan
trasslar in sig i mitt inre rum
Lyckan fäller sina tysta tårar
varma mot huden
kalla mot markens hand
Lyckan fäller sina tysta tårar
leendet stelnar
en sekund i det vackraste
ögonblicket
Lyckan fäller sina tysta tårar
äkta kärlek gror inom mig
evigt för Dig

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 21:41



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
den dikten var vacker och kärleksfull, knep en bit åt mig!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~