Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga frågor, bara svar

även som gifta par så älskar man varandra inte lika mycket varje dag eller vecka.
men oftast, om man kämpar lite och väntar ett tag.
så kommer den stora kärleken tillbaka.
man inser att sin älskade verkligen är den rätta.
det finns inget att tvivla på.
inga frågar, bara svar.




Fri vers av fiischwer
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-09 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer