Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad skall bli skrivet? Mot slutet?

Vad som skall bli skrivet?

Man måste bli vad man är,
det skall bokstavligt talat bli skrivet,
man skulle kunna säga att det redan är skrivet...

Det sägs att en unik känsla för ord
har tagit ett sista dopp i en bur av cement
ingenting händer, havet är en lika sjaskig cell som döden.

Nu skall det få stå till svars för vad det gjort mot mig,
det bryter ut, briserar genom en besvärande
text vid närapoesins upphörande.

Andetagen får skriva sig själva
rädda inte de bokstäver som räddas kan
jag skall äntligen ge med mig.




Fri vers av isidore
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-10 00:31



Bookmark and Share


    hari lee
du skjuter med skarp ammunition..
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore