Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hard

Jag skrev några rader
ganska många
men insåg att jag inte klarar det
det är svårt att berätta
inte bara för att det sårar mig
utan även för att folk ska veta sånt om dig
folk omkring oss förstår inte
du är så jävla bra på ditt spel
men jag har tröttnat på det
vill inte vara med i leken längre

Det är jobbigt




Fri vers av greeneyes
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-07-10 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes