Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livets skepp ligger i stiltje

När livets skepp ligger i stiltje

försök inte blåsa vind i segeln
använd hjälpmotorn,
har du ingen,
använd åror,
har du inga,


njut av tiden i väntan på vinden




Fri vers av Nic
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-07-11 00:10



Bookmark and Share


  Ariane
nich så fint^^!!
2005-07-12

  Jojo
Riktigt bra! Klokt och fint skrivet!
2005-07-11

    ej medlem längre
Ja det var filosofiskt värre, en riktig livsläro-tanke :)
2005-07-11

  Mårten
jag gillar denna dikt, kanske för att jag lever vid havet och har seglat en del.
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic