Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi allihopa...




Satellitanhängare

 
- Inget svar..såå jag antar att du gick och la dig,
satte dina hjärtslag på ljudlöst.
Besvära dig inte med att vakna tidigt för att läsa mitt s.m.s
slå på din snooziga charm...........................................o.e.ä
och blunda för ett trassligt..........................................r.d.n
äkenskapsalarm..........................................................g.d.d
9 minuter in på livet.....................................................s.e.t
nu har du tagit din lur,..................................................e.l.
ändrar inställning.........................................................t..a
och läser nåt skrivet,.......................................................n
är det mån tro jag härnäst på tur?....................................d
Du ger mig inga vibrationer.............................................e
ingen glädjande melodi,
något inom mig dog
mitt mobilbatteri.


Ödets ironi...





















Fri vers av john ekström
Läst 574 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-21 02:30



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Ahhh! Mycket snyggt detta! Tack.
2010-04-24

    ej medlem längre
Så himla sant om 2000talets vardag! Iaf min..
2010-03-21

  aPorcupine
Kan inte annat än att hålla med föregående poeter. Detta är riktigt bra!
2010-03-07

  greajt
vänta... ska bara...

*spara som bokmärke*

gjort, klappat och klart
bra säger jag bara
sjukt bra
2010-02-18

    tehdog
Oj! Riktigt trevligt. Verkligen. Sattelitanhängare är ett fint ord. Finns många uttryck jag tycker om. Snooziga charm till exempel. Applåd och så.
2009-12-21

  Baystream
"satte dina hjärtslag på ljudlöst" - applåd.
2009-12-21

  Baystream
Snygg, både i skrift som i form.

Gillar!!!
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström