Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstod ingenting

Hörde att det var lite av varje...
Hörde allt allt var sådär,
men jag såg mig omkring
och förstod ingenting
för överallt har inte folk det som här.

Tittade lite på TV...
fastnade vid Aktuellt.
Jag har knappt råd med mat,
ni har sprängfyllda fat.
Och i syd så dör barnen av svält

Öppnade tidningen i morse...
läste om en till nakenchock...
Medan skyskrapor välter
och polerna smälter
och djur lever i par som förr levde i flock

Öppnade mitt fönster på glänt...
men fick stänga det ganska så snabbt.
Epidemier som härjar,
en förlist oljefärja.
Vi lever ännu, men det är förbannat knappt.




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-10 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP