Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
furie


Livet i ett nötskal

Det jag har märkt under mina 16 år,
är att alla lever för något, någon eller några.

Någon idiot sitter och pillar på sin tå
Medans någon dricker Thé
Dom väntar bara på att tiden ska gå
Samtidigt för att en annan är frustrerad av allt den inte hinner se

Några måste röka
Andra bara slåss
Såklart att man ska kröka
När man fyller 18 och har kommit loss

Man börjar skriva en dikt
och nosa efter kritik
Några lever tragiskt för att bara göra sin plikt
En del kanske bestämmer sig, för att leta efter lik

Kanske de hittar något
Något viktigt i sitt liv
En annan opereras för ett benbrott
och på andra sidan jorden har någon HIV

Någon hittar kärleken
Antingen på nätet eller på stan
En blivande trollkal lär sig trolla med kortleken
Samtidigt som en datanörd lever sitt liv på ett Lan

Men världen är lustig må ni tro
Man ska tänja alla gränser, göra som man vill
Stackars folks föräldrar, de får ingen ro
Men mest tycker jag synd om,
de stackars tonårspojkar som aldrig får komma till ;)






Fri vers av Furie
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-10 18:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=PAxrmJr5Fqc

2008-07-10

  Larz Gustafsson VIP
Vissa blir levande lik.
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie