Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte jag-vem?

Om inte
idag -

när

om inte jag-
vem

Vi måste handla
i kärlekens namn

vem

jag

Jag längtar modet
att bli avtrubbad

tro på barnet
inom mig

Ja
jag vill hellre
vara naiv
än cynisk

hellre
ha ett
krossat hjärta

än ett instängt
förfruset







Fri vers av Michaela Dutius
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-10 20:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart! Jag står med i denna längtan till 100%
Applåd och bokmärke.
2008-07-14

    ingvar VIP
Ännu en som deltar i hyllningskören!
2008-07-12

    forskaren
"Om inte jag-vem?"

Vackravackra!
2008-07-12

  Kristina Wallbing
Mycket tänkvärt! Gillar särskilt
"jag vill hellre
vara naiv
än cynisk
hellre
ha ett
krossat hjärta
än ett instängt
förfruset"
2008-07-11

  Kalle.O
Finfint!!
2008-07-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett krossat hjärta
betyder att man varit
med och nått, något
fått, NÅN, SOM GÅTT!!!
Javisst kan det kännas
gott att ha fått, värme
av något slag, men förlust
är inte lätt att övervinna!
Men kan man något gott
ur den vinna, så kan man
kanske vidare, på nästa
önskning bättre tvinna!
2008-07-10

  anits VIP
Mycket vackert skrivet
alldeles underbart att
läsa
2008-07-10

  friheten
Väldig bra srkiven M!

"hellre
ha ett
krossat hjärta

än ett instängt
förfruset"

Gillar detta!
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius