Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter allt vi har varit




sängänglar och hjärnspöken


Jag är herr likgiltig numera, nästan oförskämt
så att säga.
Fastnar på skärmdumpen,
likt djuprotad svartfläck på en plasma
balkrostangrepp under en 323 Mazda.マツダ
tvinner små minnen i huvet som rasta.
Ja, det är ja de.

En säng-ängel
gjuten på lakan
i dig likt
Tempur

En nybruten
kaka av sömnpiller
på tur

Jag hoppas du slåss mot
ett och annat hjärnspöke inatt
frontalkrockar med
samvetet som hinner ikapp.

Men ingen vän
jag långt om längesen
har vatt med dig,
din lojale klagomur
tackar för sig -











du sårade mig,..




Fri vers av john ekström
Läst 1166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-10 22:50



Bookmark and Share


  Baystream
Håller med kommentaren under... en text man kan läsa fler gånger... som växer för var gång...
2009-11-19

  lyckeli
Läste flera gånger....tyckte mer om för varje gång....
2008-08-10

  aol
djupsinnig och där bakom en smärta som var bravo
2008-07-24

    ej medlem längre
jäklar, jag är grymt imponerad av dig
2008-07-23

  Matilda Linnéa Tinér
yay! jag tycker om!!!

frontalkrockar med
samvetet som hinner ikapp.

den och typ
alla strofer är lite extra.

hmm, bra var vad jag skulle säga så

BRA!
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström