Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Basker kan va problem


Hej jo jag har blivit krockad med bilen
Va har du krockat med min bil

Nej jag har blivit krockad
Jaha, men vart de mycket

Jag tappa baskern
Jaja men blev de stora skador

Ja de va inte lätt att hitta den baskern, i den bilen
Ja man fasen jag skiter väl i baskern va hände med bilen

Ja den sprack, till mitten ungefär
Sprack

Ja den sprack, som en gris till framstolen, svårt att hitta baskern
Jaja din förbannade basker, är bilen slut

Ja troligen, och du har inte frågat hur jag mår
Jaja hur mår du

Jag mår bra, hittade baskern under bilen t o m
Och din förbannade basker… men va hände

Jag stannade, han stannade inte, han körde in i mej, kort sammanfattat
MEN som sagt, jag klarade mej och hittade baskern så i stort sett så… ingen skada skedd kan man säga.





Fri vers av LassO
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-11 13:00



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Ett gott skratt sägs förlänga livet, så jag tackar dig för den härliga texten!
2008-07-13

  DanSan
******************************

Hahaha . . . dagens skratt vännen . . .
hehehe. . . . jäkla basker!!

*APPLÅDER*

*****************************
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO