Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om dryckenskapens våda


Oskuld

 

Glaset på bordet

urdrucket och utan skuld

 

utslagen och full




Bunden vers (Haiku) av Rolando Furioso
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-11 00:43



Bookmark and Share


  Connie
Tankfull text!
2010-09-05

  korpfjäder
fyndig och djup!
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso