Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsatt luftballongsfärd

- Man kanske har gömt sig under jorden, det verkar ju inte säkert ovanpå, sa den fläckige och skrattade melankoliskt där han stod på tå i luftballongen i ett försök att överrösta vinden.

Då en ny dag grydde
tilltog vinden i styrka.

Styrman fläckig försökte utröna
huruvida de brinnande byarna
fortfarande levde
eller om allt bara var vindens verk
Hur som helst / hur det än var med den saken
(så kan allt inte vara vulkankärlek)
hade ballongen tappat höjd
och på så vis flutit längre ifrån
den trygga luftströmmen
med vilken de alltid färdats.




Fri vers av isidore
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-11 00:40



Bookmark and Share


    hari lee
den här filmen blir bara bättre o bättre..
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore