Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla gånger vi dör

 

du

när jag inte älskade dig längre

var jag inte jag i ditt

liv heller

 

kan man säga så

 

för jag har levt så många liv nu

är jag inne på det åttonde

 

och i det sista,

vet du,

stannar jag kvar

hos honom,

blir fast där jag är 




Fri vers av molly crayons
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-11 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons