Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nittiotal

 

där var villervall  där

var vimmelkant

 

där låg de under bordet

med som sockerdricka,

som glitter i magarna 

 

där var nittiotal  där

var en slags oskuld

på nytt, där var

livet då

 

ett som inte gick att

förneka eller att

diskutera

 

de var bubbel i magen

de var världens bästa vänner

de var pojke och flicka 




Fri vers av molly crayons
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-11 16:50



Bookmark and Share


  theperna
"97 97 var har du tagit vägen nu?"
2008-07-11

  Larz Gustafsson VIP
"We were never being boring"
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons