Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gung på förortsbalkongen

 

kom

hit nu

du

 

jag har hissat den förtroliga fanan

jag har köpt ett recept

på en lyckad kväll

 

kom vi har

en framgångssaga

kom och ingen

alls får klaga

 

jag ska skriva dig ett

album som får min mormor

att vända sig mot solen och nicka

 

vilken dag som helst

som ikväll 




Fri vers av molly crayons
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-11 17:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Undrar hur den förtroliga fanan ser ut...
Vit flagg, kanske...?
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons