Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad - En gång till


Vi snurrade runt bland extaserna
i en våg av skönhetsbrand
där jag målade din ryggtavla
med mina penselvåta läppar
som längtade efter värme


Vi samlade på exempel
i svultna händers linjer
där varje linje brann
med våra ögon som bränsle
som vi plockade längs vägen


Hela världen var en kuliss
i vår lek
över de öppna fälten
som vädrade hemligheter

Kanonaden av kyssar
en saga sedan länge slut
vi tog ett steg ut i tiden
som redan var förfluten

I det som var förlorat,
förlorade vi oss en gång till




Fri vers av Herr Ångest
Läst 1034 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2008-07-11 17:46



Bookmark and Share


  sommarmoln
Målande och berörande...
2011-06-22

  Gigi
Wow! Helt fantastiskt fin!
2010-12-14

  * MARY *
tycker att första stycket
är jätte vackert ....
2010-09-08

    sjuhundraslag
du uttrycker dig fantastiskt, målande
och fasthållande!
2010-05-18

    Snusan
Så vackert! Speciellt de sista två raderna :)
2010-04-25

  Hélène
vackert skrivet. en känsla som ger mig rysningar och får mig att småle. /H
2009-10-20

  CJ
Himla bra!!!
2009-04-22

  MotherBitch
åååhh..
2009-02-06

  Danne
Mästerligt skrivet och jordnära.
2008-12-14

  wellness tina
"Kanonaden av kyssar
en saga sedan länge slut
vi tog ett steg ut i tiden
som redan var förfluten"


fint
2008-08-06

  friheten
Vassa ord:

"I det som var förlorat,
förlorade vi oss en gång till"
2008-08-02

  Cataism
Mmm, gillar!!! Härliga ordsvängningar och slutet är verkligen snyggt formulerat och öppnar för egna tolkningar! Himla bra!!!
2008-07-29

  lovisaB
Den här var riktigt bra!
2008-07-22

  lyckeli
Detta, mina vänner, är bra!
2008-07-13

    ej medlem längre
jaa.. och slutet gillar jag verkligen!
2008-07-13

  Stensamlaren
helt sjukt bra! Love it!
2008-07-13

  Angeldust
perfekt!! älskar den här kram Tinny
2008-07-13

    ingvar VIP
Ja, som sagt, "penselvåta läppar" var ett skönt uttryck. Bra för övrigt också.
2008-07-11

  Elaine.S VIP
Tjusigt och totalt uppslukande....läser "en gång till" och gillar allra mest "penselvåta läppar"
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest