Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Tindra, min systerdotter, som helt klar är bäst på sago berättande.


Sagans verkliga hjälte

I den tystnad som råder
de få sekunderna innan allting börjar

I det tindrande barnaögon
som gör sig redo att tala

i den röda varma färgen
på spända förväntansfulla kinder

Det är där sagans hjälte egentligen är.




Fri vers av Fenomena
Läst 530 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-11 19:15



Bookmark and Share


  vera gade VIP
I den tystnad som råder...
gastkramande spänning!
Det är där sagans hjälte är ...förlösande!
Härlig sagokänsla.
2008-08-06

  palle
underbart fint, fenomenalt! mvh Palle
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena