Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade den i min skrivbok, hade helt totalt glömt bort att jag skrivit den. lite tveksam till den men hoppas ni gillar den =)


Så är du för mig

Samtidigt som jag så desperat vill berätta
Vill jag så gärna hålla det hemligt

Jag vill skrika ut det på bergen
men samtidigt vårda det ömt

nästan rädd för att det ska gå sönder
om andra fick veta

Lika stark som min längtan att tala är
är min längtan att tiga och njuta

I mitt inre formar ord som förklarar
som stoppas av hjärtats bultande rytm

De låter dem inte passera
nästan retsamt

Som en dyrbar hemlighet när man var liten
så är du för mig.




Fri vers av Fenomena
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-11 19:22



Bookmark and Share


  Missi VIP
Den var bra! Det är nästan lite läskigt att hitta en gammal dikt, och tänka; har jag verkligen skrivit det här??
2008-10-06

  takethemoon
jättebra! :) Och varje ord passa så bra för mig just nu. Tack för en otroligt välskriven text
2008-07-15

    Maria Thulesius
Enkelt men otroligt sant. Bra skrivet.
2008-07-11

    Jojjan
Mellanstadieflickan i mig minns och känner igen sig. Applåd :)
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena