Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begärets brinnande berusning

 

Bedövande beröring

bejakar

begärets brinnande berusning

 

Blottar besatthetens

bottenlösa boning

 

Bränner broar

bortom besinningens barrikader

 

Beviljar bedragarens bristande behärskning

 

Bikten

bevittnar belastande bevis

Bönen

bringar barmhärtighetens beskydd

 

Bitterheten balsamerar botgöringens betingelser




Fri vers av Madde69
Läst 581 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-07-11 22:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Love it!
2014-10-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
skön alltitterativ diktskapning
2014-09-27

  LenaLisa
Mycket bra!
Vi har själva haft mycket roligt när vi skrivit tal till våra vänners bröllop med denna "teknik"...

Kram från Lena Lisa
2009-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Hänförs åter!
Vill krama dig för denna utsökta dikt!
2008-10-16

  © anakreon VIP
Bokstavsbesattheten besudlar betyget.
Bättre byta begynnelsebokstav
2008-07-12

  Nicklasb
Funderade först att Berömma med Bastanta BravurBröl men då jag såg att flera redan gjort detta beslutade jag mig för att säga,

Alldeles fantastiskt bra gjort!!!
2008-07-12

  Quasimodo
Bravo bokstavligt besatt !!!
2008-07-12

  Janis Karlsson
Bravo - bländande bedrift!
2008-07-12

  Teresia Ridell
Riktigt snyggt !!!
2008-07-12

  Il poeta della luna
Den är skicklig!
Den har ett innehåll, vilket brukar kunna vara svårt att få till i sådana texter, men du lyckas!
Bra gjort!
Jag gillar, helt klart!

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-11

  Kalle.O
Strålande!!
2008-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Helt enkelt lysande!

Jag hänförs!
2008-07-11

  Elaine.S VIP
Bra innehåll , snyggt upplägg...
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69