Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig simma i oceaner av din blick

låt mig simma i oceaner
av din blåa blick
låt mig hålla dina händer
och känna hur ditt hjärtas
kärlek smeker mina sinnen
vackra

låt mig simma i oceaner
av din blåa blick
hålla dina händer
när månen lyser
i stjärnornas gnistrande
natt

och kärleken
dansar sanningsfullt

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-12 00:26



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
En vacker bedjan som jag hoppas besannas en dag! Längtan känns påtaglig, närvarande.
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~