Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet kärlek krossar rädslans murar

det är den hårda rädslans hand
som vaggar mina sinnen
den frostande kylans hand
som kramar mig
var morgon
det är ångestens
hand som håller min
när det känns som om natten
smyger obemärkt
inom mig

 

men jag vet kärlek
krossar rädslans murar
jag vet kärlek smälter
frostens isande
jag vet kärlek
läker mig åter

alltid




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-12 00:30



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
En stark och vacker text om kärlekens kraft!
Du beskriver det så bra
och texten flyter fram, likt kärleken i blodet!
Vackert vackert!

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~