Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en liten parodi på hur det kan kännas att skriva en dikt. Och nej min kusin är inte i Grekland och har sickat ett kort. Och nej ja var inte seriös med den andra dikten i denna. Men ja har haft så att ja har kommit på denna fantastika iden till


Jag glömde

Denna gången ska ja inte glöma! Nä då!
Ja ska avsluta detta en gång för alla!

Du min sköna du min underbara...

Typiskt nu glömde ja det ändå!
Det var något fantastiskt bra!
Men jag undrar vad det var?
Eller vänta vad gjorde jag när ja kom på det?
(TÄNKER)
Ja just det jag låg i gräset och tittade på himmelen.
Himmelen? Ja kanske skulle skriva...

Du min sköna du min underbara fågel. Du har flugit in i mitt hjärta och där är du för att...

Typiskt!
Hmm kanske det var "stanna"?
Nä det kan det inte varit det var nåt nytt.
Inte samma gammla visa igen.
Hmm vad var det mer som var där när jag låg i gräset?
Ja just det jag lyssnade på radion....
Det var nåt tråkigt radioprogram om skolan och des....!
UTVECKLING!!!!
Ja där satt den!

...mitt hjärta och där är du för att utvecklas och ta plats. Ja jag vill att du ska varma mig ja vill att du ska...

Jag blir galen!
Varför kan ja inte ens komma ihåg det minsta?!
Skriva en dikt? Och varför skulle jag göra det nu då?
Och varför alt denna gulliga menigarna?
Jag har mig inte någon flickvän?
Eller har jag?
Nä jag ser inte några kvar glömda kläder här... och min status står det "Singel och sexig" (tyckter om den delen med att vara sexig)
Men varför skulle jag skriva en dikt då?
Hmm vad gjorde jag innan ja kom på att ja skulle skriva en dikt?
Jag kom hem och kollade posten och där var ett brev...
Från min kusin som var på semester i Grekland!
(Reser mig up går till köcket och läser från brevet)

"Hej Robert!!!!!(en liten ritad gubbe brevid) hoppas du har det bra i Sverige jag har det i alla fall super här! Ja tänker på dig så ja gjorde dig en liten dikt.(en stor glad mun var ritad brevid)

Ja nu sitter ja här i solen medans du får massa rengn. Och det är jätte bra för det är ju jag som har massa peng(pengar i förkortning). Men nu tänkte jag att ja nåt skulle sicka... en massa skryt"

Va? Vad är detta?
Detta är inte ens en dikt!
Jag skulle kunna skriva hundra gånger bättre än detta!
Vänta! Ja just det ja!
Det var därför ja skulle skriva en dikt.
Men vad la jag nu pappret med dikten?
Och varför står jag i köcket?




Övriga genrer av Robert Brandt
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-12 00:31



Bookmark and Share


    Pivvi
*ler* hög igenkänningsfaktor!
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Robert Brandt
Robert Brandt