Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sak ja brukar säga till mina vänner. Jag är ingen morgon mäniska kan jag säga.


Dags att gå up

Det är inte mornarna jag inte tycker om utan det är...

Det är att jag måste gå up från sängen




Fri vers av Robert Brandt
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-13 00:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vill inte ligga kvar där och slösa tid.
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Robert Brandt
Robert Brandt