Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderar


Vem är jag?

Vem är jag som sitter här?

Vem är jag som är här?

Vem är jag som undrar det här?

Jag är den som sitter här

Jag är den som är här

Men jag är inte den som undrar det här

För jag är inte helt säker på vem jag är




Fri vers av Robert Brandt
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 15:45



Bookmark and Share


  DanSan
***************************

Hahaha vilka funderingar tänker på
hönan och ägget, vem kom först?

***************************
2009-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Är någon av oss det egentligen?
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Robert Brandt
Robert Brandt