Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett liten rolig dikt om uppvaknade man kan ha efter man varit ute och festat.


Gårdagens plåga

Kudden är blöt men du som ligger bredvid mig är rätt söt.
Kroppen känns tung fast jag är så ung.
Jag verkar ha fått en smäll fast jag brukar vara snäll.
Och gårdagen är glömd som min flaska är tömd.

Men jag tror det är dags jag smiter innan någon ser mig och skriker.
För detta var ändå bara ett test inför nästa fest.
Och nästa natt är lång och jag är på gång.




Fri vers (Fri form) av Robert Brandt
Läst 350 gånger
Publicerad 2010-05-11 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Brandt
Robert Brandt