Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor


Denna känsla

Nu kom den känslan igen och går direkt mot min strupe.

Jag försöker fly men den hinner i fatt.

Jag försker gömma mig men den hittar mig snabbt.

Bara för denna känslan vill jag ge hela världen skuld.

Bara för denna känslan vill jag gråta en stund.




Fri vers av Robert Brandt
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 21:35



Bookmark and Share


  firefire
Fint beskrivet om ovälkomna känslor! applåder!
2009-02-21

  Olof Lagerhorn VIP
Härligt flyt, rytm och melodi i ditt poem.
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Robert Brandt
Robert Brandt