Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några dagar kvar till vuxen världen

Hej då barndom

Hej vuxenvärld

Kommer jag att känna mig annerlunda?

Kommer jag verkligen att vara vuxen?

Eller kommer jag vara en barn i en vuxens kropp?

Är jag redo att bli vuxen?

Jag hoppas det

Men alt detta vet jag inte förens några dagar...







Eller kommer jag ens vara här om några dagar?




Fri vers av Robert Brandt
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-21 17:44



Bookmark and Share


  DanSan
******************

Hahaha Vunderbra!!!
Gillar slutklämmen!

*****************
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Robert Brandt
Robert Brandt