Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt hadlar om hur små saker kan göra ens dag mycket bättre. Och detta är en av dem


Lyckliga stunder

Jag sitter här och har det bra

Känner att kroppen blir alldeles varm och go

Och alla bekymmer bara försvinner

Känner en lättnad känner ett hopp

Känner mig glad känner mig stolt

Känner mig lycklig

Känner….
















För att gå och göra mig en till kopp VARMCHOKLAD




Fri vers av Robert Brandt
Läst 721 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 17:36



Bookmark and Share


    Pivvi
Tror din dikt fick min dag att bli lite bättre, den gav mig i alla fall ett riktigt stort leende och de får man ju tacka för :)
2008-09-27

  silencieux
mysig. ^^
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Robert Brandt
Robert Brandt